Stel je vraag

digitaal via het formulier

Contactgegevens

voor informatie of een bijeenkomst

Informatie

over borstvoeding en ervaringsverhalen

Steun ons

en word lid of doe een donatie

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk heft zich op

Lees hier het persbericht.

Terugkoppeling extra algemene ledenvergadering

Op zaterdag 22 september heeft er een extra algemene ledenvergadering plaatsgevonden die in het teken stond van de toekomst van de VBN. De terugkoppeling is voor leden te lezen op het ledengedeelte van onze website.

 

Hebben we jouw e-mailadres?

Laat ons via dit formulier je e-mailadres weten zodat we verenigingsinformatie aan je kunnen sturen! Uiteraard gebruiken we je mailadres alleen om je op de hoogte te houden van verenigingszaken.

 

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

 


Borstvoeding is natuurlijk maar gaat niet altijd vanzelf. De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) is er voor moeders die graag borstvoeding willen geven maar hier vragen over hebben, op zoek zijn naar informatie of een steuntje in de rug nodig hebben.

Ook geven we informatie aan andere geïnteresseerden zoals partners, familie of zorgverleners. Al onze contactpersonen zijn moeders die zelf borstvoeding hebben gegeven en daarnaast door de VBN zijn opgeleid.

 

 

 

 

 

 

Contactpersonen:

Heb je een vraag voor een van onze contactpersonen, zoek dan een contactpersoon bij jou in de buurt of bel het algemene nummer: 0343-576626.

Facebookgroep:

De VBN heeft ook een besloten Facebookgroep, waar je terecht kunt met vragen en ervaringen.

Eigen ervaringen:

Jouw borstvoedingservaring ook op onze website? Stuur dan je verhaal naar publicaties@borstvoedingnatuurlijk.nl, liefst met mooie (borstvoedings)foto (300 dpi).FacebookTwitter