Stel je vraag

digitaal via het formulier

Contactgegevens

voor informatie of een bijeenkomst

Informatie

over borstvoeding en ervaringsverhalen

Steun ons

en word lid of doe een donatie

Algemene ledenvergadering 9 juni 2018

Op zaterdag 9 juni aanstaande om 14 uur houden we een extra Algemene Ledenvergadering. Aanwezigheid van leden wordt dus zeer op prijs gesteld! Informatie over agenda en locatie zijn vanaf 26 mei te vinden op het extranet.

Hebben we jouw e-mailadres?

BN wordt met ingang van januari 2018 niet langer als gedrukt blad uitgegeven. Daarom is het belangrijk dat we de e-mailadressen van onze leden hebben! Laat ons via dit formulier je e-mailadres weten en ontvang in 2018 onze nieuwe digitale ledenpublicatie in je mailbox.

 

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk

 


Borstvoeding is natuurlijk maar gaat niet altijd vanzelf. De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) is er voor moeders die graag borstvoeding willen geven maar hier vragen over hebben, op zoek zijn naar informatie of een steuntje in de rug nodig hebben.

Ook geven we informatie aan andere geïnteresseerden zoals partners, familie of zorgverleners. Al onze contactpersonen zijn moeders die zelf borstvoeding hebben gegeven en daarnaast door de VBN zijn opgeleid.

 

 

 

 

 

 

Contactpersonen:

Heb je een vraag voor een van onze contactpersonen, zoek dan een contactpersoon bij jou in de buurt of bel het algemene nummer: 0343-576626.

Facebookgroep:

De VBN heeft ook een besloten Facebookgroep, waar je terecht kunt met vragen en ervaringen.

Ledenblad BN: de laatste

Voor kerst bij de leden

  • De laatste BN op papier!
  • Met geschiedenis,
  • een overzicht
  • ervaringen....

Jouw borstvoedingservaring ook op onze website? Stuur dan je verhaal naar publicaties@borstvoedingnatuurlijk.nl, liefst met mooie (borstvoedings)foto (300 dpi).FacebookTwitter