Steun ons

Lid worden of doneren

De VBN is voor een groot deel financieel afhankelijk van haar leden. Door lid te worden of een eenmalige donatie te doen, kunnen wij ons blijven inzetten voor moeders die borstvoeding geven.

Ook lid worden?
Als lid ontvang je vier keer per jaar ons ledenblad BN, heb je toegang twee keer per jaar tegen een kleine vergoeding toegang tot onze ledendagen en kun je gebruik maken van de speciale ledenpagina's op website en de VBN-bibliotheek.

De contributie bedraagt minimaal €30,00 per jaar bij automatische betaling (anders €31,50). Je kunt je hier aanmelden en het machtigingsformulier downloaden.

Cadeau lidmaatschap?
Wil je iemand een origineel cadeau geven? Denk dan aan een cadeaulidmaatschap. Hiermee geef je iemand anders een jaar BN cadeau!

Donatie doen?
Ook kun je ons werk ondersteunen door een eenmalige donatie te doen op rekeningnummer NL47 INGB 000 35 22 505 tnv Borstvoeding Natuurlijk-Ledenadministratie.


Alvast hartelijk bedankt voor je aanmelding en bij voorbaat dank voor je bijdrage!

Voor het bezoeken van bijeenkomsten, bellen met de informatietelefoon en aanschaffen van brochures hoef je geen lid van de vereniging te zijn.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen voor 1 december via ledenadministratie@borstvoedingnatuurlijk.nl